30727755_1833288713359035_7335007055767404544_n

Høstseminaret 2018 om økonomisk ulikhet

Vi ser stadig overskriftene i avisen: «Økt økonomisk ulikhet i Norge», «Farlig vekst i norsk ulikhet». Men hvorfor vokser egentlig ulikheten i Norge? Og hvilke tiltak bør vi sette i verk for å endre det? Eller er det egentlig problematisk?

Rettspolitisk Forening (RPF) inviterer til årets høstseminar om ulikhet og økte forskjeller.

Foreløpige bekreftede innledere er Kalle Moene (Professor i Økonomi ved UiO), Rolf Aaberge (forsker ved SSB), Tiril Rustand Halvorsen (Rådgiver ved Agenda) og Jan Erik Grindheim (Statsviter ved Civita). Mer informasjon om programmet kommer.

Seminaret avholdes på Bardøla høyfjellshotell som ligger naturskjønt til på Geilo. Det blir frokost, lunsj og middag på hotellet, og mulighet for et bad i hotellets badebasseng eller fotturer i nærområdet.

Priser:
3 eller 4-sengs rom, pr. person totalt for helgen: Kr: 1890,-
Dobbeltrom, pr. person totalt for helgen: Kr: 2090,-
Enkeltrom, totalt for helgen: Kr: 2590,-
HYTTE, pr. person totalt for helgen (minimum 5 per hytte): Kr: 1890,-

Studentrabatt til de 20 første påmeldte studentene.

Påmelding og spørsmål sendes til i e-post til seminar@rpf.no.

Påmeldingen er bindende, og det er begrenset antall plasser. Oppgi navn, adresse, studiested/arbeidssted, eventuelle allergier, hvordan du vil bo og eventuelt hvem du skal dele rom med. Dersom du allerde vet når og hvordan du ankommer og reiser bes det også opplyst.